מדיניות הפרטיות

מדיניות פרטיות זו מתארת כיצד meitalbar.com ("האתר" או "אנחנו") אוספת, משתמשת וחושפת את המידע האישי שלך כאשר אתה מבקר או מבצע רכישה מהאתר.

יצירת קשר


לאחר עיון במדיניות זו, אם יש לך שאלות נוספות, מעוניין במידע נוסף על נוהלי הפרטיות שלנו, או ברצונך להגיש תלונה, אנא צור איתנו קשר בדואר אלקטרוני בכתובת meitalbjewelry@gmail.com או בדואר באמצעות הפרטים המפורטים להלן:
ארלוזורוב, 6264710 תל אביב יפו, ישראל


איסוף מידע אישי


כאשר אתה מבקר באתר, אנו אוספים מידע מסוים על המכשיר שלך, האינטראקציה שלך עם האתר ומידע הדרוש לעיבוד הרכישות שלך. אנו עשויים גם לאסוף מידע נוסף אם תפנה אלינו לקבלת תמיכת לקוחות. במדיניות פרטיות זו, אנו מתייחסים לכל מידע על אדם שניתן לזהות (כולל המידע להלן) כ"מידע אישי". עיין ברשימה למטה למידע נוסף על המידע האישי שאנו אוספים ומדוע.



מידע על המכשיר



מטרת האיסוף: לטעון את האתר בצורה מדויקת עבורך, ולבצע ניתוחים על השימוש באתר כדי לייעל את האתר שלנו.
מקור האיסוף: נאסף אוטומטית כאשר אתה ניגש לאתר שלנו באמצעות עוגיות, קובצי יומן, משואות אינטרנט, תגים או פיקסלים.
גילוי למטרה עסקית: משותף עם המעבד שלנו Shopify.
מידע אישי שנאסף: גרסת דפדפן האינטרנט, כתובת IP, אזור זמן, מידע על קובצי Cookie, אילו אתרים או מוצרים אתה צופה, מונחי חיפוש וכיצד אתה מקיים אינטראקציה עם האתר.

מידע על ההזמנה


מטרת האיסוף: לספק לך מוצרים או שירותים למילוי החוזה שלנו, לעבד את פרטי התשלום שלך, לארגן משלוח ולספק לך חשבוניות ו/או אישורי הזמנה, לתקשר איתך, לסנן את ההזמנות שלנו לאיתור סיכון או הונאה פוטנציאליים, וכאשר עולה בקנה אחד עם ההעדפות ששיתפת איתנו, לספק לך מידע או פרסום הקשורים למוצרים או לשירותים שלנו.
מקור האיסוף: נאסף ממך.
חשיפה למטרה עסקית: משותף עם המעבד שלנו Shopify, iCount, Bit, PayPal.
מידע אישי שנאסף: שם, כתובת לחיוב, כתובת למשלוח, פרטי תשלום (כולל מספרי כרטיסי אשראי), כתובת דואר אלקטרוני ומספר טלפון.


מידע על תמיכת לקוחות


מטרת האיסוף:
מקור האיסוף:
גילוי למטרה עסקית:
מידע אישי שנאסף: נתוני שיווק שנרכשו.
מטרת האיסוף: לספק תמיכת לקוחות.
מקור האיסוף: נאסף ממך
גילוי למטרה עסקית:
מידע אישי שנאסף: שם, כתובת לחיוב, כתובת למשלוח, פרטי תשלום (כולל מספרי כרטיסי אשראי), כתובת דואר אלקטרוני ומספר טלפון.

 

שיתוף מידע אישי


אנו חולקים את המידע האישי שלך עם ספקי שירותים כדי לעזור לנו לספק את השירותים שלנו ולקיים את החוזים שלנו איתך, כמתואר לעיל. לדוגמה:

אנו משתמשים ב-Shopify כדי להפעיל את החנות המקוונת שלנו. אתה יכול לקרוא עוד על האופן שבו Shopify משתמשת במידע האישי שלך כאן: https://www.shopify.com/legal/privacy.
אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך כדי לציית לחוקים ולתקנות החלים, כדי להגיב לזימון, צו חיפוש או בקשה חוקית אחרת למידע שנקבל, או כדי להגן על זכויותינו בדרך אחרת.


פרסום התנהגותי


כפי שתואר לעיל, אנו משתמשים במידע האישי שלך כדי לספק לך פרסומות ממוקדות או תקשורת שיווקית שאנו מאמינים שעשויים לעניין אותך. לדוגמה:

אנו משתמשים ב-Google Analytics כדי לעזור לנו להבין כיצד הלקוחות שלנו משתמשים באתר. תוכל לקרוא עוד על האופן שבו Google משתמשת במידע האישי שלך כאן: https://www.google.com/intl/iw/policies/privacy/. אתה יכול גם לבטל את הסכמתך ל-Google Analytics כאן: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
אנו חולקים מידע על השימוש שלך באתר, הרכישות שלך והאינטראקציה שלך עם המודעות שלנו באתרים אחרים עם שותפי הפרסום שלנו. אנו אוספים ומשתפים חלק מהמידע הזה ישירות עם שותפי הפרסום שלנו, ובמקרים מסוימים באמצעות שימוש בעוגיות או בטכנולוגיות דומות אחרות (שאת עשוי להסכים לה, בהתאם למיקומך).
אנו משתמשים ב-Shopify Audiences כדי לעזור לנו להציג מודעות באתרים אחרים עם שותפי הפרסום שלנו לקונים שביצעו רכישות עם סוחרים אחרים של Shopify ועשויים להתעניין גם במה שיש לנו להציע. אנו גם חולקים מידע על השימוש שלך באתר, על הרכישות שלך וכתובת הדוא"ל המשויכת לרכישות שלך עם Shopify Audiences, שבאמצעותם סוחרים אחרים של Shopify עשויים להציע הצעות שאתה עשוי להתעניין בהן.
פייסבוק, אינסטגרם, TikTok וגוגל.

למידע נוסף על אופן הפעולה של פרסום ממוקד, אתה יכול לבקר בדף החינוכי של Network Advertising Initiative ("NAI") בכתובת https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.
תוכל לבטל את הסכמתך לפרסום ממוקד על ידי:


פייסבוק - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous


בנוסף, תוכל לבטל את הסכמתך לחלק מהשירותים הללו על ידי ביקור בפורטל הביטול של Digital Advertising Alliance בכתובת: https://optout.aboutads.info/.

 

שימוש במידע אישי


אנו משתמשים במידע האישי שלך כדי לספק לך את השירותים שלנו, הכוללים: הצעת מוצרים למכירה, עיבוד תשלומים, משלוח ומימוש ההזמנה שלך, ועדכון שלך לגבי מוצרים, שירותים והצעות חדשים.


בסיס חוקי


בהתאם לתקנת הגנת המידע הכללית ("GDPR"), אם אתה תושב של האזור הכלכלי האירופי ("EEA"), אנו מעבדים את המידע האישי שלך תחת הבסיסים החוקיים הבאים:

הסכמתך;
ביצוע החוזה בינך לבין האתר;
עמידה בהתחייבויות החוקיות שלנו;
כדי להגן על האינטרסים החיוניים שלך;
לבצע משימה שבוצעה לטובת הציבור;
למען האינטרסים הלגיטימיים שלנו, שאינם גוברים על זכויותיך וחירויותיך היסודיות.


הַחזָקָה


כאשר אתה מבצע הזמנה דרך האתר, אנו נשמור את המידע האישי שלך לרישומינו אלא אם ועד שתבקש מאיתנו למחוק מידע זה. למידע נוסף על זכות המחיקה שלך, עיין בסעיף 'זכויותיך' למטה.
קבלת החלטות אוטומטית
אם אתה תושב ה-EEA, יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד המבוסס על קבלת החלטות אוטומטית בלבד (הכוללת פרופיל), כאשר להחלטה זו יש השפעה משפטית עליך או משפיעה עליך באופן משמעותי בדרך אחרת.
אנו לא עוסקים בקבלת החלטות אוטומטית לחלוטין שיש לה השפעה משפטית או משמעותית אחרת באמצעות נתוני לקוחות.
המעבד שלנו Shopify משתמש בקבלת החלטות אוטומטיות מוגבלות כדי למנוע הונאה שאין לה השפעה משפטית או משמעותית אחרת עליך.
שירותים הכוללים מרכיבים של קבלת החלטות אוטומטיות כוללים:

רשימה שחורה זמנית של כתובות IP המשויכות לעסקאות נכשלות חוזרות ונשנות. רשימה שחורה זו נמשכת מספר קטן של שעות.
רשימה שחורה זמנית של כרטיסי אשראי המשויכים לכתובות IP ברשימה שחורה. רשימה שחורה זו נמשכת מספר קטן של ימים.


מכירת מידע אישי


הזכויות שלך


GDPR
אם אתה תושב ה-EEA, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים עליך, להעביר אותו לשירות חדש, ולבקש שהמידע האישי שלך יתוקן, יעודכן או יימחק. אם ברצונך לממש זכויות אלה, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי ההתקשרות לעיל.
המידע האישי שלך יעובד תחילה באירלנד ולאחר מכן יועבר מחוץ לאירופה לאחסון ועיבוד נוסף, כולל לקנדה וארצות הברית. למידע נוסף על האופן שבו העברת נתונים תואמות ל-GDPR, ראה את ה-GDPR Whitepaper של Shopify: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

CCPA
אם אתה תושב קליפורניה, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים עליך (הידוע גם בשם 'הזכות לדעת'), להעביר אותו לשירות חדש, ולבקש שהמידע האישי שלך יתוקן , מעודכן או נמחק. אם ברצונך לממש זכויות אלה, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי ההתקשרות לעיל.
אם תרצה להגדיר סוכן מורשה שיגיש בקשות אלה בשמך, אנא צור איתנו קשר בכתובת שלמעלה.

 

עוגיות


קובץ Cookie הוא כמות קטנה של מידע שהוורד למחשב או למכשיר שלך כאשר אתה מבקר באתר שלנו. אנו משתמשים במספר עוגיות שונות, כולל עוגיות פונקציונליות, ביצועיות, פרסומות, וקובצי Cookie של מדיה חברתית או תוכן. קובצי Cookie משפרים את חווית הגלישה שלך בכך שהם מאפשרים לאתר לזכור את הפעולות וההעדפות שלך (כגון כניסה ובחירת אזור). המשמעות היא שאינך צריך להזין מחדש את המידע הזה בכל פעם שאתה חוזר לאתר או גולש מדף אחד לאחר. קובצי Cookie מספקים גם מידע על האופן שבו אנשים משתמשים באתר, למשל אם זו הפעם הראשונה שהם מבקרים או אם הם מבקרים תכופים.
אנו משתמשים בעוגיות הבאות כדי לייעל את החוויה שלך באתר שלנו וכדי לספק את השירותים שלנו.
[הקפד לבדוק את הרשימה הזו מול רשימת העוגיות הנוכחית של Shopify בחזית החנות של הסוחר: https://www.shopify.com/legal/cookies ]

Cookies Necessary for the Functioning of the Store

Name

Function

Duration

_ab

Used in connection with access to admin.

2y

_secure_session_id

Used in connection with navigation through a storefront.

24h

_shopify_country

Used in connection with checkout.

session

_shopify_m

Used for managing customer privacy settings.

1y

_shopify_tm

Used for managing customer privacy settings.

30min

_shopify_tw

Used for managing customer privacy settings.

2w

_storefront_u

Used to facilitate updating customer account information.

1min

_tracking_consent

Tracking preferences.

1y

c

Used in connection with checkout.

1y

cart

Used in connection with shopping cart.

2w

cart_currency

Used in connection with shopping cart.

2w

cart_sig

Used in connection with checkout.

2w

cart_ts

Used in connection with checkout.

2w

cart_ver

Used in connection with shopping cart.

2w

checkout

Used in connection with checkout.

4w

checkout_token

Used in connection with checkout.

1y

dynamic_checkout_shown_on_cart

Used in connection with checkout.

30min

hide_shopify_pay_for_checkout

Used in connection with checkout.

session

keep_alive

Used in connection with buyer localization.

2w

master_device_id

Used in connection with merchant login.

2y

previous_step

Used in connection with checkout.

1y

remember_me

Used in connection with checkout.

1y

secure_customer_sig

Used in connection with customer login.

20y

shopify_pay

Used in connection with checkout.

1y

shopify_pay_redirect

Used in connection with checkout.

30 minutes, 3w or 1y depending on value

storefront_digest

Used in connection with customer login.

2y

tracked_start_checkout

Used in connection with checkout.

1y

checkout_one_experiment

Used in connection with checkout.

session

checkout_session_lookup

Used in connection with checkout.

3w

checkout_session_token_<<token>>

Used in connection with checkout.

3w

identity-state

Used in connection with customer authentication.

24h

identity-state-<<token>>

Used in connection with customer authentication.

24h

identity_customer_account_number

Used in connection with customer authentication.

12w

Reporting and Analytics

Name

Function

Duration

_landing_page

Track landing pages.

2w

_orig_referrer

Track landing pages.

2w

_s

Shopify analytics.

30min

_shopify_d

Shopify analytics.

session

_shopify_s

Shopify analytics.

30min

_shopify_sa_p

Shopify analytics relating to marketing & referrals.

30min

_shopify_sa_t

Shopify analytics relating to marketing & referrals.

30min

_shopify_y

Shopify analytics.

1y

_y

Shopify analytics.

1y

_shopify_evids

Shopify analytics.

session

_shopify_ga

Shopify and Google Analytics.

session

customer_auth_provider

Shopify analytics.

session

customer_auth_session_created_at

Shopify analytics.

session

משך הזמן שבו עוגיה נשארת במחשב או במכשיר הנייד שלך תלוי בשאלה אם מדובר בעוגייה "מתמשכת" או "הפעלה". קובצי Cookie של הפעלה נמשכים עד שתפסיק לגלוש וקובצי Cookie קבועים נמשכים עד שהם יפוג או יימחקו. רוב קובצי ה-Cookie שאנו משתמשים בהם הם קבועים ויפוג בין 30 דקות לשנתיים מתאריך הורדתם למכשיר שלך.
אתה יכול לשלוט ולנהל עוגיות בדרכים שונות. אנא זכור שהסרה או חסימה של קובצי Cookie עלולה להשפיע לרעה על חווית המשתמש שלך וייתכן שחלקים מהאתר שלנו לא יהיו נגישים עוד באופן מלא.
רוב הדפדפנים מקבלים קובצי Cookie באופן אוטומטי, אבל אתה יכול לבחור אם לקבל קובצי Cookie או לא דרך פקדי הדפדפן שלך, שנמצאים לעתים קרובות בתפריט "כלים" או "העדפות" של הדפדפן שלך. למידע נוסף על איך לשנות את הגדרות הדפדפן שלך או כיצד לחסום, לנהל או לסנן עוגיות ניתן למצוא בקובץ העזרה של הדפדפן שלך או דרך אתרים כגון: www.allaboutcookies.org.
בנוסף, שים לב שחסימת קובצי Cookie עלולה שלא למנוע לחלוטין את האופן שבו אנו משתפים מידע עם צדדים שלישיים כגון שותפי הפרסום שלנו. כדי לממש את זכויותיך או לבטל את הסכמתך לשימושים מסוימים במידע שלך על ידי צדדים אלה, אנא עקוב אחר ההוראות בסעיף "פרסום התנהגותי" למעלה.

אל תעקוב

 

שים לב שמכיוון שאין הבנה עקבית בתעשייה כיצד להגיב לאותות "אל תעקוב", איננו משנים את נוהלי איסוף הנתונים והשימוש שלנו כאשר אנו מזהים אות כזה מהדפדפן שלך.

שינויים


אנו עשויים לעדכן את מדיניות הפרטיות הזו מעת לעת כדי לשקף, למשל, שינויים בשיטות שלנו או מסיבות תפעוליות, משפטיות או רגולטוריות אחרות.


תלונות


כפי שצוין לעיל, אם ברצונך להגיש תלונה, אנא צור איתנו קשר בדואר אלקטרוני או בדואר באמצעות הפרטים שסופקו תחת "צור קשר" לעיל.
אם אינך מרוצה מהתגובה שלנו לתלונתך, יש לך את הזכות להגיש את תלונתך לרשות הרלוונטית להגנת המידע. אתה יכול לפנות לרשות המקומית להגנה על נתונים, או לרשות הפיקוח שלנו כאן: meitalbjewelry@gmail.com.
עדכון אחרון: 18/04/2023.